محققان موفق به ساخت مغزي شدند که داراي 2 ميليون نرون است اين مغز از مغز يک سوسک و زنبور عسل پيشرفتهتر است.
به گزارش خبرنگار
هفت چشمه به نقل از
باشگاه خبرنگاران جوان در مغز انسان 86 ميليارد نرون، در مغز گربه 760 ميليون نرون و در مغز قورباغه 16 ميليون نرون وجود دارد اخيرا يک گروه تحقيقاتي از انگلستان و ايتاليا موفق به ساخت مغز مصنوعي شدند که داراي 2 ميليون نرون قابل تحريک است اين رقم دو برابر بيشتر از نرونهاي سوسک و زنبور عسل است اين گروه موفق به آموزش راه رفتن به اين مغز مصنوعي شدند.
مغز انسان شبيه به کامپيوتر نيست، بنابراين نياز به برنامهدهي و قوانين کدگونه نيست مغز ميتواند تنها با تعامل با محيط اطراف مهارتهاي شناختي را ياد بگيرد و از نقطه صفر به مهارت بالايي برسد.
براي آزمودن اين تئوري، محققان آنابلا را در تعامل با انسان قرار دادند و موفق شدند تنها با اين نوع تعامل به آنا بلا زبان ياد بدهند. اين معز مصنوعي که محققان ساختهاند قابليت سوئيچي داشته و ميتواند خاموش و روشن شود، به شکل قابل کنترلي جريان پيدا ميکند.
زماني که محققان آنابلا را به يک بانک اطلاعات حاوي لغت و جمله متصل کردند، توانست پاسخ صحيحي به سوالات محققان بدهد. پاسخهايي که بين 82 تا 95 درصد صحيح بودند اظهارات اين مغز مصنوعي شباهت زيادي به مکالمات انساني دارد؛ هر چند تا رسيدن به نقطهاي دقيقا رفتاري شبيه انسان داشته باشد راه زيادي باقي مانده است.
گروه تحقيقاتي قصد دارند از اين شبکه عصبي در ساخت يک ربات استفاده کنند.
انتهاي پيام/